Falkenbergsrevyn 18 januari

Falkenbergrevyn 2025
I nya revyn skruvas det rejält med vår korkade värld. Det finns mycket att skoja om i år och det är bara fantasin som sätter gränser. På scen får ni träffa samma succégäng som senast och det utlovas en härligt kul föreställning.

Nya revyn ”Skruvat – en helt vriden revy” är fylld av humor, satir och musik som vänder och vrider på allt. Det laddas för en ny revy som skojar med vår samtid på både ett humoristiskt och musikaliskt sätt. Helt enkelt en skruvad revy i fin form. Uppfräschningen av Stadsteatern har fortsatt och i vinter utlovas en riktigt fräck och mysigt Moulin Rouge-inspirerad salong.

Målet är att publiken ska ha riktigt roligt och över 250 skratt eller två garv i minuten räknas som en garanti för det.

SPF Seniorerna Vrå/Lidhult arrangerar en resa till Falkenberg den 18 januari 2025. Vi åker med Mjäla Buss, exakta tider kommer senare. Föreställningen börjar kl 19.00. Innan dess äter vi revybuffé på restaurang SISI. Anmäl dig senast 1 november till Yvonne tel 070-647 17 91 eller på mail vralidhult@spfseniorerna.se 

I samband med anmälan betalar du 1125 kr/person till bankgiro 5771-9015. Anmälan är bindande så kontrollera med ditt försäkringsbolag så att reseskydd ingår i din hem/villaförsäkring.

Vi har 50 biljetter så det är först till kvarn som gäller. 

SPF Seniorerna Odensjö hälsas också välkomna.