Digitalidagar 2024

Digitalidagarna är ett event som går av stapeln den 15–16 november. Hela Sverige har chansen att vara med. Målet är att det ska finnas en aktivitet i varenda kommun i hela landet, och att man ska nå 1 000 000 människor och ge chansen att lära sig någonting nytt inom den digitala världen!

Datum att ha koll på:

  • Under perioden 7 oktober till 29 november finns en telefonlinje "Ring digitalidag" - där kan du få hjälp och råd om just dina digitala frågor. Linjen bemannas av digitaliseringscoacher och volontärer, kan de inte svara på just din fråga, kan de hänvisa till någon som kan!
    Linjen är öppen vardagar kl. 9-12, numret är 010-550 25 00
    Här kan du läsa mer om Ring Digitalidag: https://digitalidag.se/ring-digitalidag
  • Den 16 oktober kommer majoriteten av alla årets Digitalidag-aktiviteter och aktörer att publiceras på Digitaldags hemsida.
  • Om ni vill vara med i Digitalidag-rörelsen är det viktigt att ni informerar Digitalidag-teamet. Anmälan görs via denna länk alt. att ni mailar info@digitalidag.se. Alla aktörer som är med - antingen genom att arrangera egen aktivitet - eller sprider information om Digitaldags aktiviteter kommer att visas på Digitaldags hemsida.

          För att garantera att ni är med under lanseringsdagen måste ni anmäla er senast måndag den 14 oktober.                Aktiviteter och aktörer som inkommer därefter publiceras löpande på Digitalidags hemsida.

  • Den 17 oktober bjuder Digitalidag in alla aktörer och intresserade till en digital kickoff kl. 14-15. Länk finns på deras hemsida alt. att ni kontaktar info@digitalidag.se så ser de till att ni får en inbjudan.