Terminsavslutning med Lucia

  • Barbro tar en glöggpaus i biljettförsäljningen
  • Lucior med tärnor, tomtar och pepparkaksgubbar från Stjärnans förskola
  • Barbro tar en glöggpaus i biljettförsäljningen
  •  Lucior med tärnor, tomtar och  pepparkaksgubbar från Stjärnans förskola

På Luciadagen den 13 december var det dags för avslutning av årets aktiviteter. Vi startade med glögg i entrén och efter lite mingel satte vi oss till bords. Vår ordförande hälsade ett 70-tal medlemmar välkomna och gav oss en kort information om senaste händelser. Vårens program kommer att sändas ut före årsskiftet via mail alternativt via post. Även vår reseansvariga lämnade en information om kommande resor, mer om detta kommer vid mötet i januari.
Sedan serverades en tallrik med rikligt och goda läckerheter som hör julen till. En stor applåd togs upp för ansvariga av köket som ordnat dukning och allt kring maten så trevligt.
Nu var det dags för dagens höjdpunkt, Luciatåget med barn från Stjärnans förskola, Lindome. De bjöd på en underhållning med julsånger som framfördes med stor entusiasm och glädje. Det är alltid lika roligt att få möjligheten att se dessa fina och härliga barn.
Innan vi avslutade med lotteri blev det kaffe och pepparkaka. Ordförande tackade alla som bidragit med att vi kunnat ha våra möten. En önskan om God Jul och Gott Nytt År och välkommen till nästa möte den 17 januari framfördes.

Maj-Britt Fröberg