220209 Årsmöte 2022 i SPF Seniorerna Falun

Karin Malmgren, Birgitta Gradén, Ulf Lundquist och Bo Wickberg avslutar årsmötet.

242 medlemmar röstade på vårt årsmöte ”per capsulam”, över 100 fler än i fjol. Och den absoluta majoriteten sade ja till styrelsens förslag till beslut.

Även i år hindrade pandemin oss från att genomföra ett fysiskt årsmöte, lösningen blev som i fjol ett möte ”per capsulam”, det vill säga ett möte där beslut fattas utan att medlemmarna träffas.

Så i slutet av januari lades årsmöteshandlingarna ut på vår hemsida, gruppmejl informerade om möjligheten att rösta, och till medlemmar som hellre vill ha fysiska brev, gick 420 brev om årsmötet ut med posten.

Och tisdagen den 8 februari klockan 13.00 förklarades omröstningen klar, och dagen efter justerades protokollet och i och med det avslutades årsmötet.

Vår ordförande Anders Sätterberg var nöjd efter mötet.
Ja, den här omröstningen har gått över förväntan, sade han, jag sade när vi hade fått in 140 – 150 röster att det vore jättekul om vi kunde komma över 200 röster. Och så blev det!
– Vi har fått 223 digitala ja-röster och sex digitala nej-röster. Dessutom har 13 medlemmar röstat ja via postutskicket. Totalt är det över 242 röster, drygt 100 fler än i fjol.

Inger Söderlund

ÅRSMÖTET 2022

Till föreningens ordförande för ett år omvaldes Anders Sätterberg.
Till ny styrelseledamot och kassör utsågs Christina Zetterström, som ersätter tidigare styrelseledamoten och kassören Kerstin Assmundson.

I övrigt kvarstår styrelsen oförändrad.

Ordinarie revisorer Gunilla Runström och Ingegerd Lindfors omvaldes. Till ny ersättare utsågs Tomas Lorenz.

Till ny ordinarie ledamot i Kommunala pensionärsrådet (KPR) valdes Gun-Britt Sandberg.

Till medlemsregisteransvariga utsågs Kersti Jungsbo (sammankallande) och Eva Andersson.

Till ny verksamhetsansvarig/sammankallande i Resekommittén utsågs Anders Runström.

Funktionen som sammankallande i Informationskommittén läggs på styrelsen tills vidare med uppdrag att inom eller utom styrelsen lösa uppdraget.

Sammankallande/verksamhetsansvariga i övriga kommittéer kvarstår.

Till valberedning 2022 valdes Torsten Gudmunds (ordförande) och Lars-Ola Sörestad. Uppdras åt styrelsen att välja ytterligare en ledamot.

Här kan du se samtliga funktionärer.