240716 ”Kul på hjul” - Runn runt

14 deltagare samlades vid Slussvaktar'n för att, i utmärkt cykelväder, cykla Runn runt (drygt 5 mil), men egentligen var vi 15 st. Bernt trodde vi skulle åka mot Källviken och väntade där på oss, men vi som var samlade valde vägen mot Vika. Dessutom hade Bernt ringt mig 20 min efter vår start, och undrade säkert var vi höll hus, men jag hade glömt att sätta på ljudet på min telefon så jag missade hans samtal.

Upptäckte det först en timme senare och då var vi redan i Vika! 🙈 Vi "hittade" dock honom vid Torsångs café, där vi gjorde vårt lunchstopp, så han kunde ansluta där. Efter vägen mot Torsång, jag och Hasse låg längst bak i raden av cyklister, så såg Hasse en hare, pekar och säger: Titta en hare på åkern! Och sedan fortsätter han: Han hare nog bra! 🤣

Nästa veckas tur är i skrivande stund inte klar. Några av oss diskuterade olika sträckor men det krävs kanske lite rekognosering innan sträckan fastställs. Någon i gruppen föreslog att vi skulle anordna en hemlig cykeltur 😅, med tanke på att en hemlig bussresa nyss genomförts. Återkommer senare med besked.

Vid pennan Sonia, foto Mats Ekdahl och Sonia