09-22 Seniorshop

SPF Seniorerna Tuna-Säter fick idag chans att fixa till höstgarderoben.

Kerstin Gustafsson från Seniorshop kom till Södertuna bygdegård med massor med snygga kläder. Några av våra härliga medlemmar mannekängade. Lars, Vanja, Maggan och Helena gjorde sitt bästa för att få oss köpsugna. Lars gjorde succé direkt med nattskjorta och hatt som första entré.

Under kaffepausen var det dags att kolla våra lotter, några hade tur där och andra inte. Det blev också fina priser till de som lämnat in sommarens motionskort. Det var inte den som varit mest aktiv som vann, var och en har motionerat efter sin förmåga, och alla hade lika stor chans i lottdragningen. Några vinnare blev Bo Danmo, Gunvor Jonsson, Gunilla Hampfalls, Lars Westlund, Birgitta Frédin, Sinikka Johansson och Gunilla Almetun. På entrébiljetten lämnade Seniorshop ett presentkort på 100 kr till en lycklig vinnare.

Så var det äntligen dags för shopping. Man kunde prova snygga skjortor, klänningar, bekväma långbyxor och varma jackor och det var många som gick ut i solen med lite mindre i plånboken men med något fint i påsen.

Text Birgitta Thurin

Foto Gunnar Olsson