08-22 Rock & Roll

Dags för lite Rock & Roll
Det känns inte så roligt att sommaren börjar lida mot sitt slut och höst och vinter väntar. Desto roligare är det att föreningens aktiviteter startar igen. SPF Seniorerna Tuna-Säter fick besök av Björn Hemstad som tog oss med på en riktig nostalgitripp. Han började med att sjunga Bill Haley`s Rock Around The Clock och med att fråga om vi gillade Elvis Presley eller Tommy Steele.
Samtidigt som han sjöng och berättade visade Björn bilder från förr. Där fanns många av våra gamla idoler med på filmstjärnebilder, det var raggarbilar och gammal filmreklam. Det blev en fin mix av musik och bilder från förr. Namnet på showen är ”Vi växte upp med Rock & Roll” och vi är så glada att vi fick vara med på den resan, både då och nu. Björn Hemstad avslutade showen med en egenskriven låt och berättade sedan att han redan nästa vecka kör igång med en ny show som vi kan få njuta av en annan gång. Björn avtackades med varma applåder och en SPF-keps.
Så var det dags för kaffe och bakelse, den godaste och finaste med grädde och massor av goda bär. Några blev lyckliga vinnare på dagens lotterier, speciellt Doris som hade sån tur att hon vann två högvinster. Grattis till henne! Grattis också till er som vann priser för att ni motionerat under sommaren!
Text Birgitta Thurin Foto Gunnar Olsson och Margareta Eriksson