Höstupptakt 3 september 2024

Glatt återseende efter sommaruppehållet

  • Vår ordförande Marjatta i farten
  • KGB underhöll oss med berättelser och musik
  • Vår ordförande Marjatta i farten
  • KGB underhöll oss med berättelser och musik

 

Den 3 september var det äntligen dags för SPF Seniorerna i Arbrå att återträffas.Många hade slutit upp för att åta sill och Janssons frestelse, som i år fick ersätta den traditionella surströmmingen. Alla verkade nöjda med detta arrangemang. Vår ordförande Marjatta Onkenhout hälsade oss välkomna och vi kunde börja med lunch. Det fanns mycket att prata om efter sommaren och snart infann sig dagens underhållare, KGB, från Bogården med sin cowboyhatt och sin gitarr. Han är en improvisationens mästare och underhöll oss med både ord och ton. Det blev country, Dan Anderson och en del egenkomponerat.

Köket hade som vanligt gjort ett strålande jobb och snart bjöds det på kaffe och kaka. Marjatta och Barbro verkställda lotteriet och flera fick gå hem med fina vinster.

Marjatta informerar sedan om boulen som spelas för fullt - DM spelas f ö i Bollnäs denna vecka och Arbrå kan delta med tre lag. Studiecirklarna ska starta - bokcirkeln den 10 september och handarbetscirkeln den 13. Den populäraste Dans för alla startar först i november.

Efter dryga två timmar skildes vi åt att tacksamma mot styrelsen och köket som gör dessa möten möjliga.