Bowling och boule i SPF

Häftigt med dubbelt högtryck i SPF

  • Full fart i bowlinghallen
  • Boulespel i solsken
  • Full fart i bowlinghallen
  • Boulespel i solsken

Häftigt med dubbelt högtryck i SPF!

Vecka 37 kommer inte att glömmas i brådrasket av pensionärerna i SPF Bor-Rydaholm. På onsdagen spelade vi Bowling i Värnamo och kämpade hårt för att få ner konerna. Ibland åkte de stygga kloten ner i rännorna, och poängen uteblev, men då och då blev det poäng som gladde de hårt kämpande spelarna. Tiden bara rann iväg för de fem lagen, där ingen sågs på latsidan utan kämpade på till sista minuten.

Efter denna hårda pers serverades det ”Hamburgertallrik” och dryck med kaffe o. kaka till oss alla 23 inkl. ”Hejarklacken” som var med under spelets gång. Vid långbordet pratades det bl.a. högt o. glatt om poängen som kommit ut på papper. Alla var glada och belåtna med dagen även om poängerna hade önskats vara fler för några av oss, men ingen avundsjuka gick att finna  hos någon. Ett par pålysningar gjordes om nästa månadsträff i Gällaryd 7/10 och Indusribesök på Wemo 28/10 sen gav vi oss iväg hem i det underbara vädret…. 

På torsdagen inträffade det dubbla högtrycket på Boulebanan på Söderåsen. I Strålande högsommarvärme mitt i september var 25 boulespelare och en hund samlade i ett riktigt högtryckspel på sex spelbanor. Vi var bara ett par ”tuppafjät” från 2019 års rekordbesök. Även förstagångsspelare på denna bana verkade glada och lyckliga över den fina gemenskapen. Detta har skrivits ner trots risken att många blir lite smått avundsjuka på detta spels sociala insatser i vår bygd-helt gratis dessutom! Vi välkomnar nya spelare torsdagar kl. 14.

Arvid Andreasson