Bilrallyt 15/5

Denna underbara majdag har vi kört bilrally i norra Dalsland. Men tanken var inte att köra fort, utan att njuta av landskapet, klara av några praktiska prov och svara på frågor. Vi var 34 personer som deltog, varav 10 funktionärer och de hade gjort ett gediget arbete för att bjuda oss på utmaningar längs vägen!

Första stationen var vid Tösse kyrka där vi svarade på frågor och fick göra ett backprov med bilen. Nästa var Fröskog kyrka, som dagen till ära var öppen för besök. Efter att ha studerat den vackra interiören i kyrkan och svarat på frågor, drack vi det medhavda 11-kaffet här. Längs slingrande sommarvägar kom vi till Bräcke Ängar och för att svara på en av frågorna, och vi fick vi kliva längs ett staket för att utröna dess längd.

Sista stationen var vid Forsbacka Golfklubb. Här fick vi testa att putta och inte blev det något Hole-in-one inte! Efter lunch blev det prisutdelning och första pris delades mellan Lennart och Eva Hansson samt Leif och Anette Eriksson. Leif Boussard fick andra pris och på tredje plats Ulla Jansson.

Ett stort tack till alla funktionärer som lagt ner arbete på att få till denna så trevliga runda!

Samling vid start

Första bilen startar

Ulla i Tösse

Frågor vid Fröskog kyrka

Inne i Förskog kyrka

Leif vid Fröskog kyrka

Vid Bräcke ängar

Johnny stegar vid Bräcke ängar

Lennart på Forsbacka

Lunch

Lunch

Lunch

Leif Boussard

Ulla

Lennart o Eva