Reportage möte 240909

SPF Seniorerna Boren Borensberg har haft sitt första månadsmöte för hösten.

  • Fullsatt

Ordförande Leif Holm hälsade ett fullsatt Svanen, över 100 personer kom till detta första månadsmöte. Ordf. informerade om höstens verksamhet, med bla. Bokträffar och Gamla handarbeten mm. Teaterbesök och julmarknader samt distriktsmästerskap i Hjärnkoll kommer framöver. Finns på hemsidan med mer information.

Underhållare denna dag var Eva Granlund från Vadstenateatern, en välkänd underhållare med sina olika figurer, men kanske mest känd som servitrisen Vera. Temat, kroppsspråk i olika situationer, blyga, sura, glada osv. Ett glatt utförande, men med en tänkvärd underton. Efter kaffepausen kom Servitrisen Vera att ha en instruktion i att pussas med ordf. Ett bejublat framträdande. Som exempel under sin tid som scout, fick hon ner ordf. och en kvinna på golvet för att leka varm korv med bröd, ner kommer man som pensionär men upp är värre, gick med lite hjälp men roligt var det.

                                                         

Avlutningen var en monolog om en äldre herre med en ny dam, från publiken, kul framfört men med underton av allvar.

Värdinnorna inkl Vera fick en stor och värmande applåd för dom fina mackorna och den snabba serveringen.
Eftermiddagen avslutades på sedvanligt sätt med lottdragning och att ordförande Leif Holm uppmanade alla att ta väl hand om sig själva och andra, så ses vi nästa månadsmöte i oktober.

Text&Foto Göran Svensson

Veras karaktärer, bildgalleri