Matlagningskurs
Här under presenteras de recept vi använt under tidigare kurs.
Balsamicodoftande gryta på fläskytterfilé med pressad potatis och säsongens primörer 2 port
Basilikamarinerade räkor på salladsbädd med smörstekt brödsnitt
Fruktsallad med en crème på vit choklad 16 port
Finsmakareströmming med potatismos, gröna ärtor, skirat smör, rårörda lingon och dill.
Hjortronglacerat ankbröst på en bädd av säsongens primörer, rödvinssås och potatiskärve
Marockansk lammgryta med mandlar och gremolata
Pizzadeg 2 port (förrätt) samt fyllning till vit pizza
Stekt kyckling med currysås, ris och smörslungade morötter
Stekt rishultskorv med stuvad blomkål och kokt potatis
Toast med smörstekta kantareller
Maki med vit fisk eller lax 36 bitar
Stinas fisksoppa med saffran och fänkål, serveras med en
Helstekt ryggbiff med potatismuffins, primörer samt cognacssås 16 portioner