" Sill & Päror " i stallet 7 juni

70-talet festsugna Willbattingar hade mött upp till Gamlegård denna ljuva försommarkväll

  • Gemensamt Intåg till festlokalen. Foto IL

Festen inleddes med mingel under linden på Gamlegårds vackra innergård. Kvällen var ljuv. Portarna öppnades och gemensamt intåg skedde till klarinettpolka framförd av kvällens underhållare Kenneth Holmström.

Efter Christinas välkomstord ombads gästerna resa sig upp för att samfällt sjunga Sången till Villand, vår egen ”nationalsång”. Ett rungande leve för SPF Willbattingen utbringades och festen var i gång.

Inne i stallet avnjöts Matjes från Klädesholmen och färskpotatisprimören Solist från Kiaby kombinerat med gräddfil, gräs- och rödlök. Brödet var bakat av Aina Nordström. Till kaffet avnjöts Alicias hemmabakade  jordgubbstårta.
Alltså – Vilken måltid !

Aftonens underhållare Kenneth som spelat i fd Drifters såg till att stämningen var på topp med sång varvat med gitarr-, saxofon, klarinettsolo. Gamla godingar av bl.a Sven-Ingvar, Trio m Bumba, Thorleifs lockade till både allsång och spontandans.

Plötsligt var det dags att blåsa av. Föreningens ordförande Christina tackade för en lyckad fest med försmak av midsommar. Till värdparet Anita och Sven-Anders, riktades ett stort Tack samt överräcktes presentkort med hopp att få komma tillbaka till nästa år. Lång applåd.

Se även bildgalleri

/IL