Oktoberträff med quiz

I mitten av oktober anordnades en träff i GoIF-stugan. Jan-Eric Wennerbert kunde hälsa 45-talet deltagare välkomna. Programmet var först frågesport med många och kluriga frågor. Deltagarna var uppdelade i sex lag som tävlade mot varandra.

Marianne och Jan-Eric Wennerbert ledde quizen och ställde frågor, ibland också med hjälp av musik.

Ovan ses det segrande laget.

Efter frågetävlingen bjöds kaffe, fralla och hembakad äpplekaka.

Sedan följde prisutdelning för årets klubbmästerskap i boule. Här segrade Ingrid Ek före Jan-Olof Käll med Jan-Eric Wennerbert på tredje plats och Börje Haglund fyra. Det var fyra femtepristagare också, Gull-Britt Käll, Marianne Svensson, Pär Samuelsson och Bengt-Göran Svantesson.

Ovan ses Ingrid Ek motta vandringspriset som klubbmästare

I samband med prisutdelningen visades också priset som föreningens ena lag vunnit i Skaraborgsdistriktets sommarserier. Här vann man den ena serien i division 1 och sedan vinst i finalen mot Karlsborg, som var segrare i den andra division 1-serien. I SPF Ardalas lag deltog Marianne och Jan-Eric Wennerbert, Stig-Börje Pettersson, Claes Hellner, Inga och Bengt-Göran Svantesson, Ingrid Ek, Gunnar Svensson och Arild Gustafsson.

Ordföranden Elsa Hovmark Svensson lämnade sedan information om en bokmässa i Töreboda den 19 - 20 oktober, om "Alla tiders storband" i Tibro Folkets park den 20 november samt om Skara kommuns projekt "Måltidsvän". Mer om detta finns under Senaste nytt på första sidan. Elsa passade också på att tacka kommittén för ett trevligt arrangemnag.

Avslutningsvis förrättades dragning på dagens lotterier.

Text och bilder: Leif B