Månadsträff maj med vårbuffé

Ordförande Ulla Jansson hälsade ett 100 tal medlemmar till denna våravslutning. Som inledning underhöll Duo Fiano bestående av Lena Öberg på piano och Ulla Anttila Toursie på fiol samt Leif Claesson på trummor med många vackra vårvisor och psalmer.

I år var det aktivitetsgruppen som ordnat med vårbuffén och det serverades exotisk planka med potatissallad från Köttex, samt kaffe och kaka.

Innan kaffet så informerade Leif Wahlström från Lundsbrunn om Lundsbrunns 300 års jubileum som startar den 29 juni med så kallad Brunnsdrickardag där de återskapar historiska ögonblick från Lundsbrunn och Kurortslivets 300 år. En historisk vandring sker vid olika tider denna dag. Nästa evenemang sker den 6 juli då bl.a. Lasse Holm och Johanna Beijbom underhåller.

Fler som informerade för gästerna var 

1. Gunilla Claesson om projektet Mötesplats-Gemenskap samarbete med vuxenskolan och SPF för att motverka ensamhet.

2. Ingvar Svensson hälsade välkommen till Jönsegården i Hangelösa där han för elfte gången anordnar en välgörenhetskonsert den 5 juli.

3. Ordf. Ulla Jansson informerade från KPR möte och kommande aktiviteter i sommar och till hösten. Bl. a. Seniordagen den 11 september, grillning, halkkörning, travdag, och kommande programblad för hösten.

Härefter tackade Ulla aktivitetsgruppen för arbetet med vårbuffén och önskade gästerna en glad sommar.

Text: Monica