2024-05-20 Medlemsmöte. Spinning Wheels

The Spinning Wheels underhöll besökarna på SPF Seniorerna Skövdes med en riktig nostalgitripp.

MEDLEMSMÖTE 2024-05-20

The Spinning Wheels underhöll besökarna på SPF Seniorerna Skövdes sista medlemsmöte för den här terminen. Och det blev full fart direkt när bandet drog igång sin konsert med Frankie Fords hit ”Sea Cruise” från 1959. Sedan följde en lång rad hits från 50- och 60-talet av gamla rocklegender som Beach Boys, Elvis, Little Richard och många fler. 

Publiken i den nästan fullsatta Götasalen diggade och sjöng med i låtarna. Det var en riktig nostalgitripp för oss som är uppväxta med den musiken. Efter en timme var det dags att avsluta konserten och bandet fick många och långa applåder. 

Vår ordförande Margareta Wetterberg tackade för underhållningen genom att läsa en specialskriven limerick. Hon informerade också om den traditionella sillunchen på Golfrestaurangen den 10 juni och våra sommarcaféer på gräsmattan utanför Galathea 2, 16 och 30 juli. Höstterminen startar med medlemsmöte 2 september, då krönikören Flemming Mouritsen ger sig ut på hal is.

Birgitta Carlsson uppmuntrade alla medlemmar att hjälpa de boende på Ekedal att komma ut på promenader, antingen med rullstol eller bara som ett stöd. Hon tackade också personalen på Götasalen som tar emot oss på ett så bra sätt. Efter kaffe och kaka var det dags att avsluta mötet med lottdragning, och många kunde gå hem med fina vinster.

Text och bild: Annica Henriksson