2024-10-12 Avslutning Tai Chi

Avslutning på sommarens tai chi i Rhododendrondalen
Trots ostadigt väder har vi lyckats med fler pass och betydligt fler deltagare än tidigare år och vi slutade med strålande väder.
Vi har tränat till fågelkvitter och sommarvärme och den bilden tar vi med oss då det är dags att börja igen till hösten.

Avslutning på sommarens tai chi i Rhododendrondalen

För fjärde året är nu tai chi i Rhododendrondalen slut för i år. Trots ostadigt väder har vi lyckats med fler pass och betydligt fler deltagare än tidigare år och vi slutade med strålande väder. 

Det är en klar ökning av intresse för tai chi och dess hälsofördelar. Enligt ledaren Myra Lehmann kommer medlemmar i SPF Seniorerna i Skövde kunna vara med gratis på

inomhusträning i föreningslokalen Galathea medan samtliga intresserade i hela landet är välkomna att vara med via Zoom.

Vi har tränat till fågelkvitter och sommarvärme och den bilden tar vi med oss då det är dags att börja igen till hösten. Den moderna förenklade tai chi vi tränar njuter samma s.k. ”tai chi-principer” som de äldre svårare stilarna. Detta innebär att vi minskar stress, förbättrar balansen samt tränar mindfulness på samma gång, berättar Tai Chi for Health Institute certifierade ledare Myra Lehmann.

Var är bäst att träna tai chi? Det går att träna varsomhelst närsomhelst utan extra utrustning och man träffar andra likasinnade och nyfikna människor.