Sommarhälsning 2024

Hej kära medlemmar i SPF Seniorerna Gullvivan Vingåker.

Jag hoppas att ni alla mår bra och njuter av den härliga sommaren som vi har fått. Sommaren är verkligen en tid för avkoppling, gemenskap och nya äventyr. Jag vill gärna dela några uppdateringar och tankar med er alla.

Först och främst vill jag tacka er för ert engagemang och deltagande i våra aktiviteter under våren. Det har varit fantastiskt att se så många av er delta i våra möten, promenader och andra evenemang. Ert deltagande och era leenden gör allt arbete värdefullt.

Under sommaren hoppas jag att ni deltar i de aktiviteter som erbjuds. Förutom att delta i aktiviteter uppmuntrar vi er alla att fortsätta hålla kontakten och träffas i mindre grupper för promenader, fikastunder eller kanske ett dopp i någon av våra vackra sjöar. Kom ihåg att sommaren är till för att njutas av och vi har turen att bo i ett så vackert område som Vingåker.

Om ni har några förslag på aktiviteter eller idéer på hur vi kan förbättra vår verksamhet, tveka inte att höra av er. Era åsikter och idéer är alltid välkomna och viktiga för att vi ska kunna erbjuda en så bra och givande verksamhet som möjligt.

Avslutningsvis vill jag önska er alla en riktigt härlig sommar. Ta hand om er själva och varandra, njut av soliga dagar och varma kvällar. Jag ser fram emot att vi träffas på vårt månadsmöte 15 augusti då vi äter sillunch och får en guidning vid Lindbergas nostalgimuseum i det vackra Österåker.

Vänliga hälsningar,
Lasse Karlsson ordförande
SPF Seniorerna Gullvivan Vingåker

PS! Boka in höstens månadsmöten redan nu. Klicka här
Säker@digitalt Vingåker hälsar att det blir Seniordag i Folkets Park Vingåker för tredje året i rad, den 5/9. Mer information kommer.