Avslutningstävlingen av SPF Nykvarn Golf Tournament 2024

Tisdagen den 17 september ägde avslutningen av tävlingen SPF Nykvarn Golf Tournament 2024 rum på Vidbynäs Golf. Vädret var för årstiden perfekt och banan rapporterades som "superfin", alltså inget att klaga på.

När samtliga scorekort var registrerade och kontrollerade visade det sig att Anita Brattlöf vann Damklassen medan Stefan Qvarfordt vann Herrklassen med utmärkta 68 slag respektive 67 slag. Stort grattis!

Nämnda tävling spelas också som Order of Merit, dvs resultatet av de 4 bästa placeringarna av totalt 6 tävlingar. Genom åren har det varit väldigt spännande inför den sista tävlingen på säsongen, men i år stod det klart redan innan denna sista tävling, att Ronny Strömberg skulle ta hem titeln "Mästare av SPF Nykvarn Golf Tournament 2024". Stort grattis Ronny. Därmed blev han nr 14 att få sitt namn på det åtråvärda Vandringspriset sedan starten 2011.
Efter den välsmakande middagen avslutades kvällen med prisutdelning. Bl.a. delades två vandringspris ut, dels till Britta och Leif Höjvall, som stod som segrare i Partouren, dels till Ronny Strömberg som vinnare av Order of Merit. Båda vandringspriserna delades ut av av ordföranden Björn Janhagen.
Innan det var dags för de 60-talet middagsgäster att resa sig för att åka hem tog Lars-Erik Aili till orda och kallade fram Golfgruppens medlemmar, nämligen Ronald Skoog, Leif Karlsson och Ulf Nyström som fick varma applåder för utomordentlig fint arbete med årets upplaga av SPF Nykvarn Golf Tournament. Ronald passade på att annonsera sin avgång sedan starten 2011 samtidigt som han presenterade sin ersättare, nämligen Lena Karlsson. Båda fick också varma applåder. Tack Ronald och välkommen Lena!