Få bättre självkänsla

S:t Lukas mottagning i Stockholm erbjuder gruppterapi för dig som är 67 + med fokus på självkänsla

Att bli äldre innebär en förändring i livet med bland annat förlust av närstående, vänner, egen kapacitet och sociala sammanhang. För en del leder det till nedstämdhet, glädjelöshet och att tappa hoppet om förändring till det bättre. En god inställning till oss själva kan öka egen förmåga att hantera förluster samt förändra tillvaron till det bättre.   Självkänsla är den grundinställning som påverkar hur vi tänker och värderar oss själva. Syftet med gruppterapin är att utforska den egna självkänslan, hur den uppstått samt stärka och utveckla självkänsla för att öka livskvalitén och måendet.  

Gruppen kommer starta i augusti/september beroende på deltagarnas möjligheter. Personligt introduktionsbesök på 30 minuter innan gruppstarten, kostnad 150 kr.    

Antal träffar:                    8 tillfällen vilka är 90 minuter långa.
Gruppstorlek:                   Max 8 deltagare.
Kostnad:                            350 kr per tillfälle.
Metod:                               Metoden baseras på KBT men anpassas efter gruppens behov.
Lokal:                                S:t Lukas mottagning, Hornstull, Stockholm.
Gruppledare:                    Vida Langroudi, leg. Psykoterapeut. Vida har lång erfarenhet både individuell och gruppbehandling. Hon har arbetat både inom primärvården, privat, inom psykiatrin samt sedan drygt två år på S:t Lukas i Stockholm.    

Välkommen att höra av dig per telefon eller mail direkt till Vida om du vill anmäla dig eller har frågor. Kontaktuppgifter hittar du här nedan.  

Vida Langroudi sjuksköterska, leg. Psykoterapeut S:t Lukas Stockholm vida.langroudi@sanktlukas.se 076-677 63 82