Sommar på Hustegaholm

NU är det full fart på Hustegaholms Sommarkafé och underhållarna avlöser varandra! Denna vecka gästades vi av Liss Ingela Larsson och Olle Eilestam.

Liss Larsson 12 juli

Liss Ingela Larsson från Delsbo i Hälsingland spelar cittra och sjunger visor. Ingela började sjunga visor när hon bodde i Västmanland. Där var hon med i visgruppen ”Tre visa kvinnor”. Numera är hon bosatt i Delsbo igen och sjunger ofta tillsammans med Gun Eriksson som också är en känd vissångerska från Delsbo.

Varje sommar håller de tillsammans i Visstuga på Delsbo spelmansstämma där de tillsammans lär ut visor från Hälsingland och närliggande landskap. Ingela gästade Hustegaholms sommarkafé fredagen den 12 juli och det blev en stämningsfull stund.

Olle Eilestam 13 juni

Olle är pianisten som kan spela allt och kan drygt 2000 låtar utantill. Allt från dansmusik och schlagers till swing, coctailmusik, pop, rock .... Han kommer tillbaka 7 augusti!

Denna dag hade vi ca 125 gäster som njöt av Olles trevliga musikaliska underhållning, ca 65 mackor tillreddes och personalen på de olika stationerna i "kedjan" jobbade på i full rulle med gott fungerande flyt och samarbete!

Anne Saksa

Hela programmet hittar du här Hustegaholm