Motionsgymnastiken startar

Välkomna till motionsgymnastik söndag förmiddagar mellan kl. 9-10 i Sunnerstaskolans idrottshall! Höstterminen startar 1 september och håller på till och med 22 december, 2024.

Vi värmer upp till toner och instruktioner utarbetade av Friskis och Svettis i två olika program, som vi alternerar emellan. Vi tränar styrka, balans och rörlighet och avslutar med stretching och avslappning. Rörelserna görs stående på golvet och liggande på madrasser. 

Var och en deltar efter förmåga. Att vi har vissa krämpor är inget hinder. Fördelen med att motionera i grupp är grupptrycket, man vill hänga med och får energi av varandra.

Aktiviteten är knuten till SAIF och årskostnaden för närmare 40 tillfällen uppgår till 600 kr.

Programmet vänder sig till vuxna i alla åldrar och särskilt till seniorer. Det är bara att komma till Sunnerstaskolans gymnastiksal, det grå huset närmast Talgoxevägen, ingång från öster. Vi brukar vara omklädda under ytterkläderna och bara byta till gymnastikskor innan vi sätter igång. Det finns duschar i omklädnings-rummet om man vill fräscha upp sig efter passet, men de flesta föredrar att göra detta hemma. 

Ledare är Bo och Margaretha Jägerstad, Entitevägen 7; 756 52 Uppsala                 
mobil 073-0254120. E-post: 018.321863@telia.com