2020-01-16

Underhållning med Country Style

Det var nästan så vi fyllde lokalen vid säsongens första månadsmöte. På programmet denna gång stod Country Style med Joacim Bockman och Rainer Elste. Mötet inleddes förstås med att vår ordförande Inger Carnwall hälsade alla välkomna. Christer Carlsson sa sedan några ord om planerade resor och meddelade samtidigt att han föredrar anmälningar till resorna via mail.

Strax därpå presenterades Country Style. De bjöd på medryckande musik och det nynnades och nickades lite blygsamt runt borden till gamla härliga låtar som "Love´s gonna live here again" och "Jambalaya". Sångaren hade en fin basröst. Lite mer fart på allsången blev det till "You are my sunshine". När det blev paus i underhållningen kunde vi njuta av kaffe och Trivselkommitténs goda smörgåsar. Därefter följde det lite mer svenska låtar, t.ex. ett potpurri med Sven-Ingvars låtar och dansbandsmusik. Rejäla applåder gjorde att vi även fick ett extranummer!

Marie-Louise Backlund informerade om Film och Teaterföreningens kommande program och Marianne Axelsson håller igång trafikinformationen. Hon vill gärna ha in frågor, det går bra att skicka diverse trafikfrågor, t.ex. om vägmärken, till vår sekreterare Carl Hellman.

Mötet avslutades med ännu en stämningshöjare – lotteriet. Lyckliga vinnare hejades glatt på av bordsgrannar då de fick hämta sina priser.

Text: Lena Ek

Foto: Carl Hellman