Nyheter

Pubträff på KJ,s! Alla seniorer 65+ är välkomna

Seniorsamordnarna Hälsofrämjande och Förebyggande verksamhet i Vård och Omsorgsförvaltningen anordnar i samarbete med KJ,s restaurang Ronneby en träff för seniorer med mat och underhållning i pubmiljö. Lättillgänglig parkering vid Willys samt busshållplats intill. OBS! anmälan till Seniorsamordnare Marona 0457–617818 senast 24/5 Varmt välkomna!

Månadsmöte i maj på Bergslagskrogen

Vårsommaren är här! Man behöver inte så mycket kläder och garderoben på Bergslagskrogen var nästan tom. Sista månadsmötet på våren men inte sista mötet innan höstprogrammet kallar på oss!

Sparrisresan till Lübeck 7 - 9 maj.

Sommar och sol var med oss hela tiden. En jättefin tredagars tur i Trossöbuss regi! Sparris, marsipan och tysk energidryck, mm lockade ett trettiotal glada medlemmar till denna resa. Se reportaget nedan!

EUROVISIONSSCHLAGER FESTIVALEN VISAS PÅ STORBILD PÅ TORGET!

När? Lördag den 11 maj kl 21.00! Hundra första får en fjäderboa! Se även hela sommarens program på Ronnebys torg nedan.

Sommarens aktiviteter på torget i Ronneby. En massa kul evenemang för alla åldrar!

Det blir tre ALLSÅNGSKVÄLLAR i sommar som kommer bli härligt underhållande! Konferenciär / körledare Belinda Jaarnek kommer underhålla med orkester, sång, hemliga gäster och sommarkryss, tre lördagar i sommar! Stor sommarhappening med ABBA – Turnen, den 29 juni, en ”look-alike”grupp som varit runt om i hela världen och sjungit ABBA-låtar! Se mera i programbladet nedan! …och sittbänkar för publik! VÄLKOMNA TILL TORGET I SOMMAR! Näringslivsenheten Ronneby Kommun

Studiebesök Volvo Olofström 2 maj.

Torsdagen den 2 maj besöktes Volvos karosseriverkstad i Olofström. En heldagsutflykt i SPF-Ronnebys regi. En jättefin och intressant tur med nöjda resenärer.

3 dagars resan till Lübeck närmar sig.

Obs! Den 7 maj kl. 7.00 går bussen från Resecentrum! Obs! Kom i god tid med tanke på parkering osv!

Folkhälsoveckan 20 - 24 maj

SPF Seniorerna Ronneby arrangerar aktiviteter utöver programbladets under Folkhälsovecka. Kom loss och rör på påkarna, trevligt att träffas, nyttigt att röra på sig! Se aktivetsbladet nedan samt länkar till Förbundets föreläsningar denna vecka.

Frågesport i Rosa Huset 25 april

Geniknölar gnuggades i Rosa Huset under trevliga omständigheter. Alltid spännande att mäta sina kunskaper! Se reportaget nedan